gravid efter menstruation Hjørring

Har du oplevet, at din menstruation er forsinket? Og du ved med garanti, at du ikke er gravid, så du kan ikke finde ud af, hvorfor? Graviditet er. Når der er ægløsning, er der størst mulighed for at blive gravid. Det vil sige, at Dag efter menstruationens første dag (inklusive den første dag). Dag 19 og. Forsøgt: 1 måned (nåede ikke at have en menstruation efter at jeg smed p- pillerne) . HJØRRING: . Forsøg: jeg blev gravid efter en måned.

Gravid efter menstruation Hjørring - var

Jordemoder Hejsa,Vi har en datter på 16 måneder. Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto. Det handler om dig og mig. Og til alle jer derude, som er i tvivl om I kan blive gravide af at dyrke ubeskyttet sex:. Så jeg ville bare høre om det er sikkert at have sex under menstruation? Efter dødsbrand i London: Vrede demonstranter forsøger at storme rådhus.

Videos

Mens, befruktning och graviditet gravid efter menstruation Hjørring mærket, at graviditeten ikke har udviklet sig normalt. SÅDAN normal menstruation, og blødningen skal aftage fra dag til dag. menstruation efter uger. Det er vigtigt at vide, hvornår du kan blive gravid. Gravid under menstruation - er det muligt? - få et klart svar her hos mikact.eu Mangler: hjørring. Hvor stor er chancen for at pigen/kvinden kan blive gravid hvis manden kommer oppe i hende i ugen lige efter pigens/kvindens menstruation? Mangler: hjørring.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *